22.4.2012

Seepra seinälle

Olohuoneemme seinä näyttää hyvin tyhjältä ja tylsältä. Se kaipaa ehdottomasti jotain kuvaa piristämään sitä. Ongelmana vain on, ettei näihin seiniin saisi porata oikein mitään (tai ainakin seinä pitäisi korjata poismuuttaessa, kamala työ..) Siksi olen miettinyt josko tulostaisin suuren julisteen ja laittaisin seinään. Pelkonani vain on, että seinä näyttäisi sen jälkeen mauttomalta "teinihuoneen seinältä". En tosin ole tulostamassa seinälle mitään Orlando Bloomin kuvaa (vaikka sellaista ehkä salaa toivonkin), vaan kuvan seeprasta.





Olen tällä hetkellä kovin ihastunut seeproihin. Ei sillä tavalla, että haluaisin koko asunnon täyttää seeprakuosilla (hyi), vaan haluaisin puisen seepran. Sille olisi jo paikkaki sängynpäätymme päällä pikku seeprojen vieressä. Taitaa alkaa seeprainnostus menemään jo hieman yli? :D

2 kommenttia:

  1. Täälä kans seeprafani. Mulla on seinällä iso seepra, sohvatyynyllä seepra, keittiön verhoissa pikkuseeproja ja keittiössä vielä pieni seeprataulukin! :D Hurahtanut? Niin kai sitten ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, etten ole yksin tässä maailmassa :D

      Poista